Konsulterande arbete mot restaurangbransch, eventnäring, upplevelseindustri och nöjesbransch. Uppstart och etablering av ny restaurang. Optimering av drift, nyckeltal samt kostnader. Utbildning och kompetensförsörjning av personal. Projektledning inom restaurang och olika event knutna till upplevelseindustrin. Försäljning av skräddarsydda företagsevent och konferenser med helhetslösning för kund.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 135 | 1 133 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -9 | 30 | 20 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -10 | 31 | 20 |
Årets resultat (tkr) | -10 | 25 | 16 |
Summa tillgångar (tkr) | 475 | 513 | 294 |
Antal anställda | 2 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 135 | 1 133 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -9 | 30 | 20 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -10 | 31 | 20 |
Årets resultat (tkr) | -10 | 25 | 16 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 471 | 471 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 5 | 42 | 294 |
Tillgångar (tkr) | 475 | 513 | 294 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 56 | 66 | 41 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 419 | 447 | 253 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 475 | 513 | 294 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | ||
Omsättning per anställd (tkr) | 567 | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.0% | 22.2% | 1.8% |
Soliditet | 11.8% | 12.9% | 13.9% |
Kassalikviditet | 1.2% | 9.4% | 116.2% |
Konsulterande arbete mot restaurangbransch, eventnäring, upplevelseindustri och nöjesbransch. Uppstart och etablering av ny restaurang. Optimering av drift, nyckeltal samt kostnader. Utbildning och kompetensförsörjning av personal. Projektledning inom restaurang och olika event knutna till upplevelseindustrin. Försäljning av skräddarsydda företagsevent och konferenser med helhetslösning för kund.